Guardiola celebra la Premier amb la seva filla Maria, membre de la Fundació Guardiola Sala

Guardiola: "Ens vam beure tot l'alcohol de Manchester"

El tècnic del City explica que les hores prèvies a l'empat contra el Brighton van estar marcades per la celebració de la Premier
Redacció Esport3 Actualitzat

Aquest dimecres el City tenia un compromís contra el Brighton & Hove Albion de Roberto De Zerbi però la Premier League ja estava a la butxaca. És per això que les hores prèvies a enfrontar-se a una de les revelacions a Anglaterra va estar marcada per una gran celebració, com va reconèixer a la BBC el tècnic Pep Guardiola després de l'empat a un:

"Estava una mica preocupat per si baixava molt el nostre rendiment respecte als últims quatre, cinc o sis mesos, perquè fa 40 hores ens vam beure tot l'alcohol a Manchester."

I no ha de ser poc... El de Santpedor, però, va deixar clar que no parlava a títol personal:

"Jo a les 22.30 era al llit. Estava esgotat. Vaig veure Match of the Day i me'n vaig anar a dormir com un nadó, però sé que els jugadors van fer el que havien de fer. Quan guanyes la Premier League, has de celebrar-ho."

Guardiola no vol rebaixar ni un grau l'excel·lent estat de forma dels seus jugadors, favorits per endur-se la FA Cup i la Champions 2023.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut