Barça

Guardiola, engrescat amb la possibilitat de recuperar Gündogan: desenllaç imminent

Pren cos la sortida del migcampista alemany del Barça en direcció al seu anterior club, el Manchester City

Redacció Esport3Actualitzat

Des que dissabte passat es va destapar la possible sortida d'Ilkay Gündogan del Barça, la situació ha avançat amb gran rapidesa. El Barça treballa contra el rellotge per intentar tancar aquesta i d'altres operacions, conscient que dissabte hi ha un altre partit i l'últim fitxatge, Dani Olmo, encara no està inscrit.

Un cop va ser conscient de la seva situació, Gündogan va sondejar la possibilitat de tornar al Manchester City i la resposta és positiva. Pep Guardiola ha donat el vistiplau a una possible reincorporació del seu antic capità i totes les parts estan estudiant els detalls contractuals per tancar l'operació.  

El principal guany del Barça en aquesta operació, en cas que s'acabi tancant, és que permetrà alliberar espai salarial suficient per inscriure Olmo i, fins i tot, per estudiar alguna una altra incorporació. No s'espera una compensació en concepte de traspàs, o seria gairebé testimonial, tenint en compte que el mateix jugador va arribar al club blaugrana a cost zero. 

Vitor Roque, entre Betis i Sporting

Mentre el futur més plausible de Gündogan es troba a hores d'ara a Manchester, el de Vitor Roque també s'està debatent: emissaris del Betis han viatjat a Barcelona per sondejar una eventual cessió del davanter brasiler. El club blaugrana estaria més per un traspàs, que li permetés recuperar part del que es va pagar per ell. Una opció que sí que contempla l'Sporting de Portugal 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut