Actualitat blaugrana

Guardiola desvelarà aquest dimarts si compta definitivament amb Samuel Eto'o

Pep Guardiola desvelarà aquest dimarts si compta o no amb Samuel Eto'o de cara a la nova temporada. Quan el tècnic blaugrana faci pública la convocatòria de la prèvia de la Champions sabrem si el camerunès entra definitivament en els seus plans, com així sembla segons els últims tests de pretemporada. El Barça s'ha entrenat aquest matí sense els lesionats Jorquera i Milito i l'olímpic Messi. L'únic dubte és Víctor Sánchez, que continua recuperant-se de l'esquinç al turmell que es va fer als Estats Units.

Actualitzat

El rival del Barça de dimecres a la Lliga de Campions, el Wisla de Cracòvia, ha aterrat aquest dimarts al migdia a la Ciutat Comtal. I han tingut el privilegi d'estrenar la nova gespa del Camp Nou, que es va substituir després del concert de Bruce Springsteen. El Wisla s'ha pres l'eliminatòria prèvia de la Champions amb molt d'interès i amb el convenciment que té més possibilitats de classificar-se de les que pot semblar per la diferència imatges de potencial econòmic respecte al Barça. Han arribat dos dies abans del partit i aquest vespre ja s'han volgut entrenar al terreny de joc on dimecres s'enfrontaran amb el conjunt blaugrana. El tècnic del conjunt polonès, Maciej Skorza, conscient que jugar la tornada a casa els afavoreix, firmaria l'empat. Skorza s'ha endut tots els jugadors disponibles, però té la baixa per lesió del capità, el central internacional Arkadiusz Glowacki. Per al Wisla, la millor notícia és que el Barça no podrà comptar amb Messi.

Keita: "Estem obligats a guanyar"

Seydou Keita ha passat per la roda de premsa del Camp Nou i ha destacat la importància del matx contra el Wisla, que es podrà seguir per TV3 a les 22 h. Keita admet que el Barça està "obligat" a passar l'eliminatòria i a "deixar-la encarrilada" abans de viatjar a Cracòvia d'aquí dues setmanes. El migcampista creu que la clau serà "mantenir la intensitat en atac i en defensa" i confia que es vegi sobre la gespa "la feina feta" durant els dies de pretemporada. Personalment, Keita se sent "satisfet" de la seva arribada a Barcelona i insisteix que és "totalment compatible" amb el seu company Touré Yayá.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut