Groga i gràcies: l'àrbitre li perdona la vermella a Vinícius per una agressió al capità del Leipzig

Al minut 53 l'àrbitre ha perdonat l'expulsió a Vinícius i només li ha mostrat targeta groga per dues empentes a Orbán: la primera, quan el defensa ja havia deixat anar la pilota i la segona, quan ja s'aixecava el capità del Leipzig
Redacció Esport3 Actualitzat

Decisió polèmica de l'equip arbitral capitanejat per Davide Massa al Bernabéu. L'àrbitre ha mostrat la targeta groga a Vinícius per una empenta a Orbán en la disputa per la pilota. El que ha passat per alt el col·legiat ha estat una segona agressió del brasiler, que instants després ha empès el capità del Leipzig quan ja no tenia la pilota.

 

Vinicius s'ha encarat a Orban quan el jugador del Leipzig s'estava aixecant, i, deixant-li anar alguna de les seves, l'ha agafat pel coll i l'ha tornat a empènyer cap a terra. Agressió clara.

Imatge del moment de l'agressió (Twitter)

Vinícius hauria deixat el Madrid en una situació complicada en un partit que el Leipzig havia dominat des del començament. Minuts després, ell mateix ha marcat el primer gol del matx després d'una assistència de Bellingham. La pregunta que queda a l'aire és si Vinícius hauria d'haver estat sobre la gespa en aquell moment.

Recupera el resum del partit amb la jugada polèmica detallada:

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut