El públic del Palau Blaugrana ha estat una de les claus per a la remuntada del Barça
El públic del Palau Blaugrana és clau en les victòries de l'equip (@FCBbasket)
Bàsquet

Grimau i Satoransky no volen canviar el Palau pel Sant Jordi

El pla del Barça per disputar alguns partits al Palau Sant Jordi no atrau ni l'entrenador del primer equip de bàsquet ni un dels seus jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

En la prèvia del Barça-Mònaco de la 27a jornada de l'Eurolliga i amb el dubte de Roger Grimau sobre si convocar Ricky Rubio en el que seria el seu redebut com a blaugrana, l'interès de la roda de premsa l'ha despertat l'estudi del trasllat d'alguns partits al Palau Sant Jordi aquesta mateixa temporada. El tècnic català ho ha deixat clar.

"Estic profundament i absolutament enamorat del Palau Blaugrana. Aquesta és la meva opinió. Ho podríem debatre, però no tinc cap influència i no té més importància"

Tomas Satoransky no és partidari de fer cap mudança a Montjuïc. El base txec diu que l'equip es troba bé i té molt de suport en una de les pistes més difícils d'Europa.

"No veig que sigui positiu fer canvis durant la temporada. Estem aconstumats al Palau, on el suport de la gent és increïble. El nostre balanç de victòries i derrotes és molt postitiu gràcies a l'afició"

El base blaugrana ha declarat que al vestidor no han parlat gaire del tema. Queda clar que l'equip vol continuar al Palau, que registra un total de 22 victòries i 3 derrotes aquesta temporada entre l'ACB i l'Eurolliga.

 

Anar al contingut