Els ultres del PSG, desbocats: greus insults a Messi i escarni al domicili de Neymar

Una manifestació d'ultres per exigir canvis en la institució evidencia el camí de no retorn de l'argentí a París
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

El divorci de Messi amb el PSG no és només amb la cúpula del club, que dimarts va prendre la decisió de suspendre'l de sou i feina per viatjar a Aràbia Saudita sense l'autorització. També ho és amb l'afició. Aquest dimecres, una manifestació d'ultres del conjunt parisenc per exigir canvis a tots els nivells en la institució que gestiona Nasser Al-Khelaifi, ha evidenciat el camí de no retorn de l'argentí a la capital francesa.

La concentració a les portes de les oficines del Collectif Ultras Paris, un grupuscle de l'esquerpa afició del PSG, ha desembocat en càntics amb insults greus cap al jugador format al Barça: "Messi, fill de...".

La banda sonora de l'acció no s'ha quedat en això, i també s'hi ha escoltat el clàssic "Paris c'est nous" i s'ha repartit un comunicat amb el seu particular llistat de greuges quan una nova temporada desil·lusionant toca a les acaballes. Un curs, encara amb la Lliga domèstica a l'aire, que serà el darrer de l'astre al Parc dels Prínceps.

Escarni al domicili de Neymar: "Marxa ja"

Amb el lesionat Neymar perdut en els llimbs, i Mbappé assenyalat com el fill pròdig tot i els dubtes que ha expressat sobre la seva confiança en el projecte, el de Rosario torna a ser l'ase dels cops. Tot i això, el brasiler també ha rebut la seva ració de desafecció quan un grup d'ultres li han fet un escarni al seu domicili parisenc. Li cantaven "Marxa ja" però Neymar no acaba contracte fins el juny de 2025.

Condemna del PSG

L'actitud intolerant d'aquests seguidors ha empès el PSG a publicar una nota de condemna, breu i concisa: 

 

"El París Saint-Germain condemna amb la més gran fermesa els comportaments intolerables i insultants d'un petit grup d'individus que s'han produit aquest dimecres. Siguin quins siguin els desacords no hi ha res que pugui justificar uns actes així. El club aporta tot el seu suport als seus jugadors, al seu cos tècnic i a totes les persones afectades per aquests comportaments vergonyosos"

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut