Otamendi protestant a l'àrbitre la decisió d'anul·lar el gol de l'Argentina (Reuters)
Jocs Olímpics

Escàndol a l'Argentina-Marroc: suspès per incidents i gol anul·lat a l'Argentina dues hores després

El duel entre l'albiceleste i el Marroc s'ha vist envoltat de polèmica i incertesa: el partit s'ha suspès a falta d'una revisió del VAR i dues hores després s'ha reprès per certificar que el gol argentí no havia de pujar al marcador

L'Argentina ha arrencat amb mal peu als Jocs Olímpics. En un primer moment, l'empat de l'albiceleste (2-2) a les acaballes del partit ha desfermat l'eufòria a l'estadi i, amb l'alegria argentina, el conflicte ha estat servit. Els aficionats marroquins han llançat un petard i ampolles a la banqueta dels jugadors argentins, que estaven celebrant l'empat del seu país al minut 105.

Els jugadors argentins han desfermat l'eufòria aconseguint l'empat al minut 105 (Reuters)

L'empat sobre la botzina ha anat acompanyat d'incidents i una invasió de camp i el col·legiat ha suspès el partit. Quedava per revisar un possible fora de joc en el gol de l'empat argentí, que s'ha fet esperar com mai, i també quedaven tres minuts de partit per jugar-se.

La invasió de camp ha fet suspendre el partit a falta de la revisió del VAR i tres minuts de joc (Reuters)

Dues hores després, s'ha reprès el duel amb la revisió del VAR pendent: la decisió ha estat anul·lar el gol argentí. En els darrers instants que quedaven per disputar-se, l'albiceleste ja no ha pogut tornar a moure el marcador i ha acabat perdent el seu primer partit per 1-2.

La policia ha hagut d'intervenir pels incidents al final del partit (Reuters)

La reacció de Lionel Messi

La polèmica derrota de l'Argentina contra el Marroc, en què el VAR ha anul·lat un gol de la selecció argentina una hora i mitja després que el matx s'aturés, ha mobilitzat el capità de la selecció argentina, que ha expressat el seu malestar per Instagram: