Graham Hansen, lesionada amb Noruega
Caroline Graham Hansen amb la seva selecció, Noruega (Europa Press)
Barça

Graham Hansen, lesionada amb Noruega

La 10 del Barça abandona la convocatòria de Noruega i es confirma que es perdrà el proper partit contra Àustria

Redacció Esport3Actualitzat

Caroline Graham Hansen va marxar lesionada durant el partit de Noruega contra Portugal de la Lliga de les Nacions. La 10 del Barça, que al mes d'octubre va tenir un esquinç de turmell que va apartar-la unes setmanes del terreny de joc, ha sortit altre cop tocada del compromís internacional amb la seva selecció i el Barça està pendent de valorar l'abast de la lesió.

De moment, es perdrà el partit de Noruega contra Àustria d'aquest dimarts, segons va confirmar el seleccionador Leif Gunnar Smerud. Es tractaria d'una afectació al turmell. "És trist per a la Caroline no poder participar-hi, però és l'única decisió correcta", recullen mitjans noruecs sobre les paraules del seleccionador.

El proper compromís amb el Barça és contra l'Eibar dissabte i la setmana vinent en competició europea. Les blaugranes reprenen la fase de grups de la Champions contra el Rosengard el 13 de desembre.

Jonatan Giráldez té el dubte, doncs, si podrà comptar amb la jugadora noruega, ara mateix la futbolista més desequilibrant de l'equip.

 

Anar al contingut