ESPANYOL

Gragera: "Sabem que són partits a vida o mort"

Dijous l'Espanyol jugarà la tornada de la semifinal del play-off d'ascens contra l'Sporting de Gijón, l'equip on es va formar i va jugar José Gragera abans d'aterrar al club blanc-i-blau; tot i tenir el passi a la final ben encarrilat, el migcampista demana concentració

Redacció Esport3Actualitzat

Diumenge José Gragera va fer una exhibició de bon joc i de control emocional en un escenari, el Molinón, que coneix perfectament i que no el va rebre especialment bé, sinó tot el contrari. Gragera, natural de Gijón, va liderar el mig del camp en l'anada de la semifinal i està perfectament preparat per a la tornada a casa que els ha de dur a la gran final del play-off:

"Sabem que són partits a vida o mort; hem superat l'anada i ens queda la tornada a casa. Hem d'estar molt centrats anímicament i físicament perquè són partits que demanen molta intensitat i molta concentració".

Gragera s'aferra als 17 partits sense perdre de l'Espanyol per confiar eliminar l'Sporting:

"venim d'una dinàmica molt bona i després de la victòria en un camp tan complicat com és El Molinón estem molt motivats i amb un plus afegit per afrontar la tornada".

El migcampista de Gijón ha destacat la importància de l'afició:

"Ens faran costat com tot l'any i com ja van fer a Gijón; a casa no ens defraudaran; segur que dijous no hi ha ni un seient buit, i amb l'impuls de l'afició serà més fàcil assolir l'objectiu que volem tots plegats".

Dijous, a partir de les 21 h, l'Espanyol defensarà un 0 a 1 de l'anada. Amb un empat en té prou per ser a la final que els ha de tornar a Primera Divisió.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut