Gonzalo Pérez de Vargas, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Handbol

Gonzalo Pérez de Vargas no renovarà amb el Barça i ja té club per al 2025

El porter toledà, amb dos anys encara de contracte, s'ha compromès ja amb el Kiel. Carlos Ortega li ha tret la capitania en favor de Dika Mem

Redacció Esport3Actualitzat

Gonzalo Pérez de Vargas ha publicat un missatge als seus comptes a les xarxes socials per comunicar la seva decisió de marxar al Kiel, un cop acabi el seu contracte amb el Barça, el juny del 2025. El porter toledà, que porta gairebè una dècada com a porter del Barça, ha vist com aquesta decisió comportava la pèrdua del braçalet de capità de l'equip.  

 

"És una decisió meditada durant mesos i que no ha sigut gens fàcil de prendre. Em trobo en un moment de maduresa en la meva carera i en la meva vida i ho he valorat tot abans de decantar-me pel grandíssim repte de jugar la Bundesliga, la millor lliga del món (...) El meu comrpomís amb el club i amb l'equip sempre ha estat  per sobre de tot i així continuarà sent".  

 

El Kiel alemany va anunciar l'acord aquest mateix dimarts:

Dika Mem, el nou capità

La notícia ja ha comportat la primera conseqència: el tècnic Carlos Ortega ha decidit prendre-li la capitania i atorgar-la a Dika Mem, el segon jugador amb més temps a la plantilla blaugrana. 

Darrere Mem, pugen també a l'escalafó Aitor Ariño i Tim N'Guessan, que passen a ser segon i tercer capità, respectivament, mentre Blaz Janc passa a ser el quart.

Anar al contingut