El Reial Madrid punxa contra el Rayo (0-0) i el Girona és líder en solitari

Els blancs han estat incapaços de marcar cap gol al Rayo Vallecano

El Reial Madrid s'ha deixat dos punts de forma inesperada al Santiago Bernabéu, contra el Rayo Vallecano (0-0). Els blancs han fet un partit gris i han estat incapaços de marcar cap gol contra un rival molt seriós. L'empat deixa el Girona líder en solitari de la Primera Divisió amb dos punts de marge sobre el Madrid i quatre sobre el Barça.

El club gironí ha celebrat la fita amb un tuit amb protagonisme per al seu entrenador, Míchel Sánchez.

• El porter del Rayo Vallecano, Stole Dimitrievski, ha evitat amb dues grans intervencions que el Reial Madrid s'avancés en la primera meitat. En la segona part l'equip d'Ancelotti ha dominat, però pràcticament no ha creat ocasions clares de gol. Al final els madridistes s'han deixat dos punts al Bernabéu davant un Rayo que s'ha defensat amb molt d'ordre, però que gairebé ha renunciat a l'atac.
  • Minut 6: Unai perd la pilota davant de Valverde, que es planta davant el porter del Rayo Vallecano. El seu xut l'ha refusat Dimitrievski. Una oportunitat molt clara per obrir el marcador.
  • Minut 26: Córner de Modric tancat i Joselu s'anticipa al seu marcador, però el seu cop de cap ha sortit desviat per ben poc.
  • Minut 39: Una altra ocasió del Reial Madrid a càrrec de Joselu. El seu xut l'ha refusat amb una espectacular mà el porter macedoni.
  • Minut 54: Centrada de Valverde. Joselu s'ha llençat en planxa per rematar de cap, però la pilota ha sortit desviada.
  • Minut 71: Bona combinació entre Valverde i Carvajal. El lateral ha acabat passant la pilota a Rodrygo. El seu xut ha sortit fregant la base del pal. La millor oportunitat de la segona part.
  • En l'últim quart d'hora de partit el Reial Madrid s'ha llençat a buscar el gol de la victòria, però la defensa del Rayo s'ha tancat bé i no ha donat cap opció.