Òscar Camps i Míchel, en la presentació de l'acord
Òscar Camps i Míchel, en la presentació de l'acord (Girona FC)
Girona

Girona firma un acord amb Open Arms i lluirà el logotip de l'ONG a la samarreta

El primer partit en què ho farà serà el d'aquest mateix dimarts a Montilivi contra el Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona i Open Arms han firmat un acord de col·laboració. El club blanc-i-vermell lluirà el logotip de l'ONG a la màniga de la samarreta durant els partits. El primer partit en què ho farà serà el d'aquest mateix dimarts a Montilivi contra el Reial Madrid, amb un impacte aproximat de més de 6 milions de persones arreu del món.

A més, els aficionats que comprin o hagin adquirit ja la samarreta oficial del Girona d'aquesta temporada podran estampar el logotip d'Open Arms a la màniga pagant 5 euros. Aquests guanys aniran destinats íntegrament a l'ONG.


L'acord entre el club i l'organització humanitària l'han subscrit el president del Girona FC, Delfí Geli, i el fundador i director d'Open Arms, Òscar Camps, en el transcurs de la visita que van fer fa poc al vaixell Open Arms Uno, en què també va participar l'entrenador del primer equip, Míchel Sánchez. Delfí Geli ha destacat la importància d'aquest acord:

"És un orgull aquest acord de col·laboració amb Open Arms per la gran tasca humanitària que realitzen arreu i des del Girona volem ajudar-los amb el que faci falta, oferint-los la visibilitat que els hi pot donar un club de futbol com nosaltres."


Per la seva banda, Open Arms difondrà el seu programa educatiu conjuntament amb el de nutrició que el club porta a les escoles gironines.

Des del setembre del 2015 fins al març del 2023, Open Arms ha salvat més de 66.000 vides, fidels al seu compromís de no deixar cap vida a la deriva i de lluitar cada dia per posar fora de perill aquelles persones que fugen de la guerra, la pobresa i la violència.

Anar al contingut