Iván Martín culmina un triomf memorable d'un Girona de somni (4-3)

Els de Míchel sobreviuen al hat-trick de Morata per a l'Atlètic de Madrid i refermen les aspiracions a la Lliga

• El Girona no serà campió d'hivern, però ningú podrà discutir l'ambició sense límits dels seus futbolistes. Ho han tornat a demostrar en una victòria memorable contra l'Atlètic de Madrid (4-3). Iván Martín, amb un golàs en el temps afegit, rellança les aspiracions dels de Míchel.
  • Montilivi ha estat a l'altura i hi ha hagut ple fins a la bandera. L'arrencada del duel no ha decebut ningú. El Girona només ha necessitat trenta segons per disposar de la primera oportunitat clara. Dovbyk ha perdonat davant d'Oblak.
  • En la segona aproximació, Valery no ha tingut tants miraments. L'ha rebut de Pablo Torre, ha retallat Witsel i l'ha clavat a l'escaire. Era tot just el segon minut de partit.
  • La reacció "colchonera" ha estat immediata. Primer, Mario Hermoso ha topat amb Gazzaniga. I, després, Morata ha recollit una pilota pentinada per Griezmann i ha batut el porter argentí. L'acció ha hagut de ser validada al VAR.
Savinho, imparable per la banda (EFE)
  • El Girona no s'ha deixat intimidar. Iván Martín ha forçat la pèrdua de Koke i ha posat a prova els reflexos d'Oblak. El porter de l'Atlètic ha pogut desviar el xut del bilbaí, però la pilota ha caigut als peus de Savio i el brasiler ha tornat a desequilibrar la balança.
  • En plena efervescència local, Daly Blind ha fet més gran la ferida. Després d'un córner en curt, Aleix Garcia l'ha penjat a l'àrea, Dovbyk l'ha desviat i el neerlandès ha aparegut en el segon pal per estrenar-se com a golejador amb el Girona.
  • Morata ha mantingut l'Atlètic dins el partit. Ha escurçat distàncies al minut 44 gràcies a una passada en profunditat de De Paul. Ha tornat a marcar un minut més tard, però en fora de joc. I, en l'afegit del primer temps, ha rematat alt des de la frontal de l'àrea petita.
Dovbyk agafa Blind en braços (EFE)
  • L'Atlètic ha estat un vendaval en l'inici de la segona part. Gazzaniga s'ha fet un tip de refusar xuts rivals. Ho han intentat Morata, Griezmann i Llorente... i així en fins a cinc ocasions en només cinc minuts. Morata, finalment, ha trobat la recompensa. Ha rebut novament l'assistència de De Paul per establir el 3 a 3.
  • El Girona estava mig grogui. I no ha donat símptomes de recuperació fins al minut 62. Pablo Torre ha connectat amb Dovbyk i l'ucraïnès, des de la frontal, ha disparat amb força. Oblak l'ha desviat a córner amb la punta dels dits.
  • L'Atlètic ha acorralat el Girona i Simeone ha apostat fort amb els canvis. Però aquest Girona està tocat per una vareta màgica. Iván Martín ha culminat l'obra dels de Míchel amb un golàs al minut 91. Aquest equip no renuncia a res.