EN DIRECTE | Jonatan Giráldez aclareix el seu futur
Giráldez és el primer entrenador del Barça des del juliol del 2021 (Europa Press)
Futbol

Giráldez pesca l'entrenador de l'Espanyol femení, Adrián González, per a l'aventura als EUA

Adrián González posa fi a l'etapa a l'Espanyol per poder avançar la seva incorporació a la lliga estatunidenca

Redacció Esport3Actualitzat

Adrián González, entrenador de l'Espanyol femení, deixa el club després d'haver firmat a principi de temporada. El tècnic blanc-i-blau ha anunciat que ha rebut una "oferta internacional important", que estaria lligada a l'aventura de l'entrenador del Barça femení, Jonatan Giráldez, als Estats Units. Aquesta mateixa setmana, el Washington Spirit va anunciar oficialment el fitxatge del tècnic blaugrana com a nou entrenador, i s'avançava un anunci imminent del seu ajudant tècnic que es faria càrrec de l'equip fins a l'arribada de Giráldez.

I és que la lliga dels Estats Units, la WNSL, comença el 15 de març, i, per tant, Giráldez s'incoporarà als Estats Units un cop acabada la temporada amb el Barça. La resta de l'staff tècnic, doncs, arrencarà la temporada sense Giráldez, i en aquest grup estaria Adrián González, després de l'anunci aquest dijous de la sortida a mitja temporada de l'Espanyol.

"No és el moment que hauria desitjat", ha dit en roda de premsa aquest dijous, però no podia rebutjar una oferta que li permet fer un salt a nivell professional. González, doncs, posa fi a l'etapa a l'Espanyol per poder avançar la seva incorporació a la lliga estatunidenca com a ajudant tècnic de Giráldez. Abans de marxar, però, encara dirigirà dos partits més des de la banqueta de l'Espanyol.

Roda de premsa d'Adrián González per anunciar el seu adeu (RCDE)

Dolors Ribalta, responsable de l'Espanyol femení, ha admès que el club "no es podia negar al pagament de la clàusula". "Desitgem el millor a l'Adrián i seguim mirant el futur amb optimisme", ha dit.

Nou entrenador a l'Espanyol

El segon entrenador de l'equip, Juan Ignacio Ibarra, passarà a ser el primer tècnic de l'equip. Assumirà el desafiament de conduir l'Espanyol cap a la màxima categoria. Després de la decepció de la temporada passada, les blanc-i-blaves han refermat la seva candidatura a l'ascens. Actualment, l'equip ocupa la segona posició de la 1a RFEF després de 13 jornades, a només dos punts del líder, el Deportivo.

 

Anar al contingut