Braithwaite va deixar l'Espanyol el dia 15 després d'abonar la clàusula d'alliberament
Braithwaite va deixar l'Espanyol el dia 15 després d'abonar la clàusula d'alliberament
futbol

Gir de guió brusc en el futur de Braithwaite: torna a Barcelona

L'acord amb l'Olympiakos grec ha quedat en suspens quan el seu anunci semblava qüestió d'hores. El davanter ha agafat un vol de tornada a Catalunya

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Martin Braithwaite pot ser un dels serials d'aquest estiu. Quan semblava que el davanter, que va començar la setmana fent efectiva la seva clàusula d'alliberament de l'Espanyol, recalaria a l'Olympiakos de José Luis Mendilibar, l'acord amb els grecs ha quedat en suspens.

Com ha anunciat l'expert en fitxatges Fabrizio Romano, el danès de 33 anys ha tornat a Barcelona des de la capital hel·lena al·legant problemes personals. El pitxitxi de l'última temporada a la divisió de plata, autor de 22 gols clau per l'ascens periquito, considera altres opcions aprofitant la seva condició d'agent lliure.

Després de la discòrdia amb el conjunt del Pireu, actual campió de la Conference League, mèrit que li ha valgut el bitllet per a l'Europa League, alguns mitjans han començat a apuntar per on pot passar el futur de Braithwaite. Mundo Deportivo, per exemple, assenyala el Gremio brasiler com una opció que pren cos.

Pel que fa al seu exequip, l'Espanyol ha començat la recerca per trobar-li un substitut. Conscient que amb la seva marxa allibera 3,5 milions d'euros en massa salarial, un dels noms sobre la taula és el d'un altre exblaugrana: Marc Guiu.

Anar al contingut