Geyse Ferreira, en la imatge del seu anuncia com a nou fitxatge del United
Geyse Ferreira, en la imatge del seu anuncia com a nou fitxatge del United
futbol

Geyse Ferreira no troba el seu lloc al Manchester United

La brasilera, per qui el United va desemborsar 300.000 euros, no acaba de fer-se indispensable i ja va ser suplent a l'últim partit

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester United li va plantejar un projecte ambiciós, però uns mesos després d'haver aterrat, Geyse Ferreira no acaba de trobar el seu lloc. La brasilera, per qui l'actual subcampió de la Lliga anglesa va desemborsar 300.000 euros en el seu últim any de contracte, la venda més cara de la història blaugrana, va començar sent titular amb el tècnic Marc Skinner però en l'últim partit ja va seure a la banqueta.

Geyse va començar com a titular en l'estrena a la Lliga, al camp de l'Aston Villa, però va ser substituïda quan el seu equip estava perdent tot i jugar en inferioritat numèrica. Sense ella al camp, el United va capgirar el marcador als minuts finals (1-2). En el següent partit, a casa contra l'Arsenal, tampoc es va notar la presència de la brasilera, que també va acabar marxant a la banqueta en el minut 72.   

Tant és així, que en la supereliminatòria prèvia de la Champions contra el PSG, Geyse va començar com a suplent a benefici dela basca Lucía García. Va entrar el camp a la represa, però tampoc va marcar diferències en un partit que va acabar empatat (1-1).   

El més semblant a una alegria que ha tingut la brasilera a Manchester va ser una diana en pretemporada:

D'estoneta en estoneta, ningú sap si reapareixerà la Geyse del Madrid CFF, capaç de colar-se al cim del pitxitxi del 2022 amb 20 gols, ja consolidada l'era d'absolut domini blaugrana.

Però el pas de l'internacional "canarinha" per la capital catalana va durar només un any, una temporada en què li va faltar acabar d'encaixar en l'equip i en què tampoc va ajudar l'eliminació de la Copa de la Reina per la seva alineació indeguda. Malgrat tot, hi va haver un moment en què semblava que seguiria al Johan Cruyff, abans de confirmar-se el seu trasllat a la plujosa Gran Bretanya.

Buscant la Geyse del Madrid CFF

En la seva única temporada al Barça, la internacional brasilera tampoc va ser sempre la primera opció del tècnic Giráldez. No ho va ser, per exemple, a la final de la Champions d'Eindhoven, on sí que va sortir de suplent i va causar impressió amb el seu look de trenes blaugranes.

A la Lliga va ser titular en 17 partits dels 24 que va disputar, i només va poder marcar sis gols, lluny de la vintena que va anotar el curs anterior amb el Madrid CFF.

 

Anar al contingut