Barça

Gerard Piqué coincideix amb Xavi que la premsa pot incidir en el rendiment del vestidor

L'exjugador fa una radiografia del Barça en exclusiva per TV3

Jordi GrauActualitzat

Ja fa un any que Gerard Piqué va penjar les botes en el comiat al Camp Nou en el partit contra l'Almeria. Ocupat en l'actualitat en mil projectes empresarials, ha fet, en exclusiva per TV3, una radiografia del Barça actual.

L'ara president de la Kings League participa activament en els programes que es fan abans, durant i després de la competició. Molt centrat en l'organització de les finals de la Kingdom Cup, que es faran al Palau Sant Jordi dissabte que ve, Piqué no pot evitar estar pendent del seu Barça.

"Es pateix molt més des de fora que quan vius dins del vetidor. Crec que a nivell de resultats no estem tan malament, però és cert que les sensacions no acaben de ser bones. S'ha de tenir en compte que estem a novembre i que estem vius en totes les competicions. Per tant, no han de saltar les alarmes."

Piqué continua parlant del Barça en primera persona. Com si mai hagués marxat, s'ha alineat amb el discurs de Xavi, també pel que fa a la incidència de la premsa.

"Oh, i tant, que afecta; és evident. També és cert que si jugues al Barça has d'aprendre a conviure amb aquesta pressió de la premsa i de l'afició que t'acompanyarà durant tota la carrera. Aquí no n'hi ha prou amb els resultats."

Xavi va trucar a Piqué a la primavera perquè participés en les celebracions de la Lliga, però el central va preferir quedar-ne al marge. Des d'aleshores no han tornat a parlar, però la seva confiança en el tècnic és màxima.

"Xavi coneix molt bé la casa. Sap perfectament què necessita el culer, quin ha de ser el missatge. Sabrà com donar la volta a la situació per millorar el joc de l'equip; per tant, hem de seguir confiant-hi. Fora del Barça ara mateix no hi ha ningú millor que Xavi per dirigir l'equip."

Culer de bressol, ha volgut destacar la resposta de la gent blaugrana en l'èxode a Montjuïc i està segur que amb paciència el Barça se'n tornarà a sortir, "com sempre".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut