Piqué amb "la roja"
Piqué amb "la roja" (EFE)
Futbol

Gerard Piqué, a la primera llista de Luis Enrique pel Mundial

El central del Barça és un dels 55 jugadors entre els quals el seleccionador espanyol haurà de triar els 25 o 26 futbolistes que s'endurà a Qatar, i que es decidirà el pròxim 11 de novembre

Redacció Esport3Actualitzat

El central del FC Barcelona, Gerard Piqué, és una de les grans sorpreses a la prellista dels 55 convocats per al Mundial de Qatar 2022 amb la selecció espanyola. Allunyat del cojunt des del Mundial de Rússia 2018, el defensa apareix amb Sergio Ramos en aquesta primera tria de Luis Enrique. 

Després que la setmana passada aparegués una primera part d'aquesta prellista, ara el diari Marca ha flitrat una nova part de la prellista dels 55 jugadors preconvocats per al Mundial.

El segon capità del Barça és un dels 10 blaugranes preseleccionats per a la competició mundialista acompanyant a Pedri, Gavi, Busquets, Jordi Alba, Marcos Alonso, Ansu Fati, Ferran Torres, Balde i Eric Garcia . Cal destacar que en aquest primer filtre no hi apareixen Héctor Bellerín ni tampoc Sergi Roberto, que es va lesionar davant l'Athletic Club.

Piqué: "En un 99% d'opcions, no tornaré a jugar a la selecció"

Fa uns mesos el del planter blaugrana va dir en una entrevista al Twich amb l'Ibai LLanos que la possibilitat de tornar a un torneig de nacions era molt remota: «No tinc res a amagar. Jo no tinc cap problema per explicar les coses. En un 99% de les opcions no tornaré a jugar amb la Selecció».

Qui més hi ha a la prellista?

Els altres centrals amb qui podria comptar el seleccionador són Laporte, Iñigo Martínez, Pau Torres, Eric García (la seva lesió a Mestalla va quedar finalment en un ensurt), Diego Llorente i Guillamón. A més, l'opció d'utilitzar Rodri en aquesta posició, com a la segona part davant del Portugal a Braga, ha obert un nou escenari de joc per a Luis Enrique. Però tots dos són dins aquest tall inicial. Curiosament només Carvajal per part del Reial Madrid.

L'11 de novembre, data clau

Luís Enrique haurà d'escollir els 25 o 26 futbolistes definitius que s'endurà a Qatar el divendres 11 de novembre. 

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéMundial Qatar 2022
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut