Gerard Piqué en el moment en què s'encara amb Gil Manzano
Gerard Piqué en el moment en què s'encara amb Gil Manzano
Barça

Els greus insults de Piqué que Gil Manzano ha escrit a l'acta

L'acta arbitral ha revelat els insults que Piqué ha dirigit a Gil Manzano durant la mitja part de l'Osasuna-Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha vist com l'Osasuna s'avançava en el marcador al minut 7 de partit a El Sadar. Les coses, però, s'han posat encara més difícils per als blaugranes quan Gil Manzano ha ensenyat la segona groga a Robert Lewandowski. El polonès i tots els seus companys han protestat molt l'acció, però no han pogut evitar la primera expulsió de Lewandowski amb el Barça.

A la mitja part, Gerard Piqué, que ha començat el partit a la banqueta, ha trepitjat el terreny de joc en el moment en què Gil Manzano ha xiulat el final de la primera part. En una primera conversa més aviat amable, Piqué s'ha dirigit al col·legiat amb una pregunta enverinada: "Has vist a qui has fet fora?"

L'àrbitre no ha fet gaire cas al jugador i quan arribava al túnel de vestidors la conversa ha esdevingut més tensa. Instants més tard ha arribat l'expulsió de Gerard Piqué per les continuades protestes.


Piqué carrega contra Manzano

L'acta arbitral ha destacat els insults que Gerard Piqué ha dirigit a Gil Manzano en el moment de la tensa conversa al túnel de vestidors.

Resum de l'Osasuna-Barça (1-2) 

Anar al contingut