Gavi fa un petó a l'escut del Barça en un partit de la temporada passada
El migcampista blaugrana veu el retorn més a prop (EP)
Barça

Gavi ja toca pilota

El migcampista de Los Palacios, que es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll dret el novembre passat, avança en la recuperació

Redacció Esport3Actualitzat

Gavi va debutar l'agost del 2021 amb el primer equip del Barça i sembla que ja sigui un dels veterans, però el 5 d'agost tot just farà 20 anys. La seva absència la noten els companys, els tècnics i també els aficionats. I és que, com va dir Xavi Hernández en el seu moment, "només hi ha un Gavi al món".

El tècnic de Terrassa no va escatimar mai elogis cap al migcampista sevillà, conscient de la seva aportació futbolística i, sobretot, anímica dins del vestidor. Per això, veure que Gavi ja comença a tocar pilota és una de les imatges més agradables, també per a Hansi Flick, que només d'arribar a Barcelona s'ha trobat orfe de migcampistes, amb Pedri i De Jong lesionats, Fermín als Jocs Olímpics, Gündogan amb permís de vacances després de l'Eurocopa i Sergi Roberto, més fora que dins del club.

 

Sense data de retorn, però amb optimisme

Gavi no perd el temps. Ja se'l va veure en l'entrenament de dilluns amb la pilota als peus i, de mica en mica, va deixant enrere la greu lesió de genoll que es va fer jugant amb la selecció espanyola.


La temporada passada, Gavi només va poder disputar 15 partits amb el Barça, 12 de Lliga i 3 de Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut