Gavi celebramt un gol contra el Vila-real
Gavi celebrant un gol contra el Vila-real (Europa press)
Futbol

Gavi es mulla sobre el futur d'Ansu Fati: "Tornarà, n'estic convençut"

El migcampista explica on vol jugar, la xifra de gols que s'ha proposat i el jugador que més admira, en una entrevista a "La Vanguardia"

Redacció Esport3Actualitzat

Gavi està convençut que Ansu Fati tornarà al Barça a final de temporada amb el seu millor nivell. El migcampista, que segueix amb atenció la seva cessió al Brighton, ho ha explicat en una entrevista a "La Vanguardia" on també reconeix que el troba a faltar.

"Veig bé a l'Ansu. Estic convençut que recuperarà la confiança i tan de bo així torni amb nosaltres. Som amics des que vam coincidir a la Masia i vull que estigui bé sempre".

El 6 del Barça, amb més de 100 partits a les esquenes, reflexiona sobre diferents temes futbolístics malgrat la seva reticència a les entrevistes

"És per timidesa. A més, m'agrada més centrar-me en el futbol, però estic millorant en aquest aspecte. Sé que ho haig de fer".

Ho té clar, la seva posició natural i en la que es troba més còmode és la d'interior esquerre, però promet donar-ho tot en qualsevol posició on el posi Xavi.

"A vegades repasso el partit, miro alguna acció i penso: 'Com se t'ha ocorregut fer això? Però pateix més la meva mare que jo, sempre em diu que no entri en baralles i s'espanta molt. Però al final és futbol".

Gavi parlant amb Xavi en un moment del partit contra el Sevilla

L'andalús és conscient que ha guanyat maduresa en el seu joc

"Tinc més pausa, faig menys faltes i aquest any vull arribar als deu gols".

Preguntat per quin és el futbolista que més admira, Gavi es mulla

"Frenkie De Jong. Quan es va dir que podia marxar estava cagat, no volia que marxés i li vaig dir. Menys mal que segueix amb nosaltres".

Als seus 19 anys, l'andalús és un dels futbolistes més importants de l'equip. Crescut a la Masia, assegura que pel Barça faria qualsevol cosa.

Anar al contingut