La ferida a la galta dreta de Gavi al final del partit (EFE)

Gavi, en estat pur: autocrítica per l'"empanada" del Barça i una ferida d'origen desconegut

L'andalús apareix a la zona mixta capcot, però amb les idees clares després de perdre el clàssic de Montjuïc
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
El Clàssic

Ha estat un dels jugadors més valuosos de la gran primera meitat del Barça al clàssic, però la remuntada blanca a la segona l'ha deixat de mala lluna. Gavi ha tornat a donar-ho tot fins al punt que, quan ha acabat el partit, ha aparegut a la zona mixta amb una ferida a la galta que no recordava com se l'havia fet.

El de Los Palacios, de 19 anys, ha fet autocrítica per valorar el gol de l'empat de Bellingham i ho ha fet amb un argot ben juvenil: "El seu primer gol ha marcat la diferència. No podem estar 'empanats' així". Per a Gavi el resultat final desllueix la seva aportació individual, marcada per uns números espectaculars, sobretot, a nivell defensiu: 9 recuperacions, 10 duels guanyats i 4 de 6 entrades a rivals de les quals ha sortit victoriós.

Xavi ho veu "injust" i Fermín mira endavant

Gavi no ha estat l'únic a qui la galleda d'aigua freda del minut 92 li ha provocat un disgust indissimulable. El tècnic Xavi ha qualificat el resultat d'"injust", mentre que un altre jove com Fermín ha optat per un discurs optimista pensant en el futur: "Queda molta Lliga i ho tirarem endavant". Ara mateix els blaugranes queden a 4 punts dels líders, Madrid i Girona.

Mira el resum del Barça-Madrid (1-2)

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut