Garnacho va haver de ser animat pel capità Fernandes al final del partit
Garnacho va haver de ser animat pel capità Fernandes al final del partit
futbol

Garnacho rep a Copenhaguen l'última lliçó del karma

L'argentí de 19 anys fa callar l'afició danesa, però acaba abatut sobre la gespa del Parken Stadium

Redacció Esport3Actualitzat

Si estigués demostrat que els futbolistes aprenen a base de lliçons, Alejandro Garnacho seria un dels favorits per guanyar la Pilota d'Or. El problema és que l'internacional argentí, amb una qualitat tècnica fora de discussió, no sembla atendre al missatge que li envia el karma. L'últim, al Parken Stadium del Copenhaguen en una jornada de Champions transcendent per al futur del seu equip, el Manchester United, al grup A.

Garnacho va celebrar el 2-3 dels "diables vermells", materialitzat de penal pel seu company Bruno Fernandes, posant-se el dit índex a la boca i fent callar l'afició local. El problema és que amb el partit es va complicar per als britànics a partir de l'expulsió de Rashford i els danesos van acabar signant una remuntada èpica. El jove nascut a Madrid va acabar abatut sobre la gespa.

Una provocació més a la llista d'atreviments d'aquest poc modest davanter de 19 anys, que ja es va burlar del blaugrana Pedri en l'eliminació de l'Europa League.

Va de polèmica en polèmica, més notícia per la seva conducta que pels seus mèrits esportius. Al partit d'anada contra el mateix Copenhaguen se'l va veure destrossant el punt de penal i fa quinze dies va publicar una piulada dedicada al seu porter, el camerunès Onana, amb dos emojis de goril·la. La Federació Anglesa de Futbol el va investigar per racisme. Quina serà la següent "garnachada"?

Anar al contingut