Garnacho, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Garnacho, investigat per racisme per un tuit sobre el seu company Onana

Onana ha sortit en defensa d'un Garnacho que va d'embolic en embolic

Redacció Esport3Actualitzat

Alejandro Garnacho, futbolista del Manchester United, podria ser suspès per la Federació Anglesa de Futbol per una publicació a les xarxes socials sobre el seu company d'equip Andre Onana.

L'internacional argentí va celebrar la victòria del seu equip contra el Copenhaguen (1-0) a la Lliga de Campions amb una fotografia d'Onana, que va fer una aturada decisiva en el temps afegit, acompanyada de dos emojis d'un goril·la.

El missatge publicat i després esborrat de Garnacho

El mateix Onana ha sortit en defensa de Garnacho i ha declarat no sentir-se ofès pels emojis: "La gent no pot triar el que em pot ofendre. Sé perfectament què volia dir Garnacho: poder i força. Aquest assumpte no hauria d'anar més lluny."

El missatge d'Onana en defensa de Garnacho

El Manchester United ja es va veure afectat per una investigació d'aquest tipus l'any 2020. Aleshores Edison Cavani va ser sancionat amb tres partits i una multa de més de 100.000 euros per haver fet servir la paraula "negret" en una publicació a Instagram. El futbolista uruguaià, a més d'esborrar el missatge, també va demanar disculpes.

Garnacho, assidu a la polèmica

El futbolista del Manchester United va d'embolic en embolic. En el mateix partit contra el Copenhaguen, també va ser notícia per haver-se dedicat a fer malbé el punt de penal abans que els danesos llancessin la pena màxima.

Els aficionats culers també recorden molt bé la seva provocació després de l'eliminatòria de la temporada passada entre el Barça i el United a l'Europa League. L'hispanoargentí va celebrar la classificació del seu equip imitant el gest característic de Pedri i el següent missatge: "Passa l'equip gran."
Anar al contingut