Frenkie de Jong trenca el silenci: "No cobro 37 milions i no m'he negat a operar-me"

Després de mesos amb molèsties per la lesió que es va fer al Bernabéu, el neerlandès parla en una entrevista a Barça One poc abans de rebre l'alta mèdica
Redacció Esport3 Actualitzat

A Frenkie de Jong ja li falta poc per reaparèixer amb el Barça, després de cinc mesos de baixa per problemes al turmell dret. El futbolista neerlandès ha concedit una entrevista a Barça One, en què parla del malestar blaugrana per no haver-se operat i pel que s'ha comentat als mitjans de comunicació sobre el seu salari.

A l'entrevista De Jong desmenteix de forma contundent les quantitats que s'han dit que cobra:

"Han dit moltes coses sobre mi, que em paguen molts diners. Hi havia xifres com 37 milions o una cosa així i la realitat està molt molt lluny d'això."

De Jong porta sense jugar des del 21 d'abril passat, des que va jugar el clàssic al Santiago Bernabéu i en una acció fortuïta amb Fede Valverde va patir la seva tercera lesió al turmell dret. Arran d'això, també es va perdre l'Eurocopa.

El blaugrana també ha alçat la veu contra els qui diuen que no s'ha volgut operar per solucionar els problemes de turmell i manifesta que el club no li ha recomanat operar-se:

"Entenc la gent que es frustra. Diuen que estic cobrant molta pasta, diuen que que no em vull operar... que m'estic agafant unes vacances i que no m'estic entrenant, però la realitat és una altra."

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut