Frenkie de Jong s'acomiada de l'Ajax amb la Lliga i la Copa (@AFCAjax)

Frenkie de Jong s'acomiada dels aficionats de l'Ajax amb un emotiu missatge

El migcampista holandès, que la temporada que ve jugarà al FC Barcelona, ha volgut donar les gràcies a tots els estaments del club d'Amsterdam i ha confessat que se sent molt orgullós de la seva etapa a l'Ajax abans de començar-ne una de nova al club blaugrana
Actualitzat

Frenkie de Jong s'ha acomiadat aquest divendres dels aficionats de l'Ajax en un emotiu missatge acompanyat d'un vídeo que ha publicat al seu compte d'Instagram. El migcampista holandès, que la temporada que ve jugarà al FC Barcelona, ha volgut donar les gràcies a tots els estaments del club d'Amsterdam i ha confessat que se sent molt orgullós de la seva etapa a l'Ajax abans de començar-ne una de nova al club blaugrana.

"Des del primer dia que vaig arribar aquí, em vaig sentir com a casa gràcies a les persones encantadores que treballen en aquest club. Vaig gaudir de la manera com la gent pensa en el futbol i com hauria de jugar-se. La qualitat del personal i els jugadors als quals se'ls va permetre jugar i treballar era increïble. Cada dia vaig arribar al club amb molt de gust i vull donar les gràcies a tots els que fan alguna cosa per l'Ajax. Els vostres partidaris són genials! Durant les tardes europees hi va haver un ambient fantàstic que no oblidaré aviat. Aquesta temporada vam conquistar Europa, vam guanyar la Copa i el 34è títol nacional. Estic molt orgullós d'haver pogut jugar per a aquest fantàstic club. AFC Ajax, gràcies!"

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut