Frenkie de Jong durant un entrenament amb el Barça aquesta temporada
Frenkie de Jong durant un entrenament amb el Barça aquesta temporada (Reuters)
Barça

Frenkie de Jong ho té molt clar: "Vull triomfar al Barça"

El migcampista neerlandès ha repassat l'actualitat personal i de l'equip en una entrevista al programa "Tu diràs" de RAC1

Redacció Esport3Actualitzat

Durant el mercat de fitxatges del passat estiu es va especular molt amb la possible sortida del Barça de Frenkie de Jong. El club estava molt necessitat econòmicament i el neerlandès era una de les vendes que més diners podia deixar a la caixa. Però el jugador no es va moure, tampoc al mercat d'hivern, i si fos per ell es quedaria a Barcelona molt temps.

En una entrevista al programa "Tu diràs" de RAC1, Frenkie de Jong ha assegurat que es troba en un gran moment al Barça: "Estic molt feliç, còmode i participant més en el joc." Res més a dir. El neerlandès té clar que vol aconseguir èxits vestit de blaugrana.

"Sempre he somiat amb jugar al Barça i vull triomfar al Barça. Estic molt tranquil, vull seguir molts anys al Barça."

"Aquest sistema em beneficia. Ara estic jugant més a la base, que és on em sento més còmode. Tinc més llibertat per superar línies i Busquets m'ajuda molt. És molt segur i defensa molt millor del que la gent es pensa."

El camí, però, no està sent gens fàcil per a ell. De fet, el mateix De Jong ha confessat que quan va arribar al Camp Nou esperava arribar més lluny a la Champions. De moment, el migcampista només ha viscut decepcions a Europa vestit de blaugrana.

"Els dos últims anys han estat molt durs a Europa, però esperem fer-ho millor la pròxima temporada. Tenim plantilla per fer-ho millor a Europa, sobretot aquest any, ha estat culpa nostra i de ningú més."

El neerlandès sí que veu la llum a les competicions estatals. I és que després de guanyar la Supercopa d'Espanya, el Barça té encarrilada la Lliga i té avantatge a la semifinal de la Copa contra el Reial Madrid.

"Mai he guanyat la Lliga, és el meu quart any aquí i és el més a prop que estic de fer-ho, però encara queda molt per endavant."

Anar al contingut