Frenkie de Jong després de lesionar-se
Barça

La lesió de Frenkie de Jong el fa perillar per al clàssic

El migcampista neerlandès no podrà tornar a jugar fins després de la pròxima aturada de seleccions

Redacció Esport3Actualitzat

La brúixola del Barça, la prolongació de Xavi al terreny de joc, ha hagut de deixar el camp al minut 36 afectat per unes molèsties, en el partit que l'equip blaugrana ha acabat guanyant contra el Celta (3-2). Frenkie de Jong ha hagut de ser substituït per Gavi després de rebre una entrada de Bamba al minut 18 que li ha provocat un esquinç al turmell dret.

Les proves que li han fet aquest vespre han mostrat que el neerlandès té una lesió de la sindesmosi tibioperoneal distal del turmell dret. Això suposarà que De Jong estigui entre 4 i 5 setmanes de baixa i no pugui tornar amb l'equip fins després de l'aturada de seleccions del pròxim mes d'octubre.

Es perdrà segur els partits contra el Mallorca, el Sevilla, el Porto i el Granada. A la tornada dels partits internacionals, el Barça jugarà contra l'Athletic Club i el Xakhtar Donetsk, però el club confia que De Jong pugui arribar al clàssic contra el Reial Madrid del pròxim 28 d'octubre.

 

El que es pugui arribar a perdre el migcampista és, si més no, preocupant. Aquest any el seu pes dins de l'equip està sent capital tenint en compte que Xavi centra bona part del seu joc en els jugadors del mig del camp.

Fins al moment, Frenkie de Jong ha jugat tots els partits d'aquesta temporada amb el Barça. Ha completat els 90 minuts de joc contra el Betis, l'Osasuna, el Vila-real, el Cadis i el Getafe.

Contra l'Anvers, a la Champions, va poder descansar sortint del camp al minut 58. Cal sumar-hi també que amb la seva selecció va jugar recentment 90 minuts contra Irlanda i 77 contra Grècia en el partit de classificació per a l'Eurocopa 2024.

De Jong queixant-se del turmell dret (EFE)
Anar al contingut