Les jugadores de França celebren el triomf contra la Gran Bretanya que les porta a la final de l'Eurobasket (EFE)

França tomba la Gran Bretanya i es classifica per a la final de l'Eurobasket (63-56)

Marine Johannes, màxima anotadora, amb 20 punts, ha liderat el conjunt francès en el triomf contra les britàniques

França s'ha convertit en la primera finalista de l'Eurobasket després de derrotar la Gran Bretanya a la semifinal (63-56). L'escorta Marine Johannes, màxima anotadora amb 20 punts, ha liderat el combinat francès cap al triomf. No ha estat fàcil i és que les angleses han plantat cara, sobretot en els primers compassos del partit quan han arribat a guanyar d'onze punts, 2-13.

De mica en mica, però, les de Valérie Garnier han sabut anar corregint petites imprecisions sobretot en un segon quart molt treballat i molt disputat, 34-34 al descans. Un cop superat l'equador del partit, les franceses han fet un pas endavant fins al 63-56 final. Ara, França espera rival, que sortirà de l'altra semifinal en la qual s'enfronten Sèrbia i Espanya i que es disputa aquest mateix dissabte al vespre.