El ministre Gérald Darmanin i Benzema (Europa Press)
El ministre Gérald Darmanin i Benzema (Europa Press)
futbol

França acusa Benzema de tenir vincles "notoris" amb una organització islamista

L'exjugador del Madrid va expressar la seva opinió sobre el conflicte a Gaza

Redacció Esport3Actualitzat

El govern francès no ha contribuït a calmar els ànims a França. Després que Benzema fes una piulada a favor dels habitants de la Franja de Gaza, el ministre de l'Interior, Gérald Darmanin, ha replicat les paraules de l'exjugador del Madrid en una entrevista a CNews.

El mandatari francès ha anat més enllà del simple desacord i ha assegurat que Benzema té vincles amb l'organització islamista Germans Musulmans. Es tracta d'una organització fonamentalista islàmica, considerada com a terrorista a França.

"Com tots sabem, el Sr. Karim Benzema té vincles notoris amb els Germans Musulmans."

Pocs esportistes s'han pronunciat sobre l'escalada de violència a Israel i Palestina. Qui sí que ho ha fet és Karim Benzema. L'exjugador del Reial Madrid ha donat suport a la població de Gaza i ha deixat clara la seva opinió. "Gaza és víctima, una vegada més, de bombardejos que no perdonen ni dones ni nens", ha publicat el francès d'origen algerià.

Les paraules de l'actual jugador de l'Al-Ittihad FC de la Lliga saudita han rebut una resposta contundent per part d'un antic porter de la Lliga, Dudu Aouate, ja retirat als 45 anys. L'israelià, que va militar en equips com el Deportivo de la Corunya, el Racing de Santander o el Mallorca, ha insultat Benzema en cinc idiomes:

Anar al contingut