Salinas, en la històrica foto de titulars de Wembley 1992: per qui no el conegui, és el tercer per l'esquerra de la filera superior

Forta estripada contra Renfe d'un membre del Dream Team, amb cita de Van Gaal inclosa

L'exfutbolista, campió de la primera Champions blaugrana, exposa amb detall la mala experiència viscuda a l'AVE
Redacció Esport3 Actualitzat

Una experiència com la que li va tocar viure a Julio Salinas a bord d'un AVE, malauradament massa quotidianes a les xarxes ferroviàries estatals, arruïna el dia a qualsevol usuari. L'exfutbolista Julio Salinas és una persona agraïda amb la vida i li posa un somriure a tot, però no es va estar d'exposar amb detalls i una bona dosi d'ironia l'avaria ferroviària que el va deixar en una assolellada andana del litoral.

El dia abans de fer 62 anys, el biscaí havia matinat per afrontar "tres reunions planificades amb tres clients diferents". No va servir de res perquè l'AVE va estar dues hores i quart sense sortir "sense aire condicionat". Quan a Salinas, campió de la primera Champions blaugrana amb el Dream Team de Johann Cruyff, se'l veu més indignat és quan recorda la promesa de la companyia de retornar l'import del bitllet: "I la indemnització pel temps i els clients perduts?", es pregunta.

Resignat, Salinas cita el que va ser entrenador blaugrana en dues etapes, Louis van Gaal: "Sempre positiu, mai negatiu". Només cal llegir els comentaris del post per comprovar que la situació resulta familiar a molts usuaris de Renfe. Amarg regal d'aniversari per al davanter que era capaç de fer fàcil el que és difícil... i a l'inrevés.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut