Barça

Flors i violes en l'adeu de Rakitic

Després de sis temporades, Ivan Rakitic marxa del Barça agraint al club i a l'afició el tracte rebut

Xavi TorresActualitzat

"M'agradaria que els culers em recordessin per la meva feina al camp, però, sobretot, per la meva humilitat, normalitat i proximitat". Així s'ha acomiadat Ivan Rakitic del FC Barcelona després de sis temporades "de somni", amb 310 partits jugats i 13 títols guanyats, la Lliga de Campions del 2015 (amb un gol anotat), inclosa. El croat, que ha dit que s'ha sentit "com a casa", ha estat traspassat al Sevilla FC a canvi d'1,5 milions d'euros (més 9 en variables) després que el nou entrenador, Ronald Koeman, el descartés.

A l'hora de repartir elogis ha posat al davant de tothom l'entitat, afirmant que "el Barça és el club més gran del món". En aquesta línia i preguntat pel cas Messi, Rakitic ha volgut recordar que "el Barcelona és sempre la primera opció per a qualsevol jugador. Ara bé, cal respectar l'opinió i el posicionament de qualsevol futbolista. Sobre el que pensa Messi l'hi haureu de preguntar a ell". Ha volgut agrair el tracte rebut pels tres entrenadors que ha tingut -Luis Enrique, Valverde i Setién- i ha volgut destacar, per sobre de tots, dos companys: "Xavi i Iniesta".

"A partir d'avui, si marco un gol contra el Barça, no el celebraré". Se'n va Rakitic, quart estranger amb més partits en la història del Barça -darrere Messi, Alves i Mascherano-. Torna al Sevilla FC per jugar les quatre pròximes temporades.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut