Futbol internacional

Florida es posa als peus de Leo Messi

L'argentí, que encadena 8 gols en 5 partits, condueix l'Inter de Miami a les semifinals de la Leagues Cup

Redació Esport3Actualitzat

Va camí de rècord. Només han passat tres setmanes des que va debutar oficialment amb l'Inter de Miami, però Leo Messi ja ha deixat clar que vol marcar un abans i un després en l'equip de Florida. De moment, els números parlen per si sols.

L'astre argentí porta 8 gols en 5 partits i el seu equip només coneix la victòria des que va aterrar a Miami. L'última, aquest divendres contra Charlotte. L'Inter de Miami l'ha golejat per 4 a 0 i ha aconseguit bitllet per a les semifinals de la Leagues Cup.

En plena messimania i impulsat també pels reforços de Sergio Busquets i Jordi Alba, l'Inter de Miami és a només a dos partits del primer títol de la seva història. El seu entrenador, Tata Martino, reconeix que l'argentí ha canviat completament la inèrcia de l'equip cuer de la Conferència Est de l'MLS.

"Té molta confiança dels companys que juguen al seu costat. És impressionant l'expectació que genera quan rep la pilota a 50 metres de la porteria. Cal elogiar el que està fent fora del camp i el lideratge que exerceix sobre el grup. I no només en l'aspecte futbolístic."

L'equip de Florida es jugarà el pas a la final dimarts contra el Union de Filadèlfia.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut