Florentino Pérez, en una imatge recent (EFE)

Florentino Pérez dona per tancada la plantilla del Reial Madrid amb Joselu

En una conversa informal amb un aficionat, el president blanc confirma la incorporació del gallec i nega que hi hagi d'haver més altes
Redacció Esport3 Actualitzat

Ha estat només una conversa informal però pot ser bastant reveladora pel que fa a la política de fitxatges del Reial Madrid. Sobretot perquè qui ha fet les revelacions és Florentino Pérez. El màxim mandatari del club blanc no només ha confirmat la incorporació de Joselu, en una operació que ja està enllestida però no anunciada oficialment, sinó que també ha donat a entendre que serà l'última arribada a l'equip aquest estiu.

L'escena s'ha produït mentre un aficionat li demanava l'autògraf i un altre li preguntava si Joselu ja estava fitxat. "Sí, vindrà la setmana que ve", ha contestat Pérez, que ha respost amb un rotund "no", quan se li ha preguntat si, al marge del davanter gallec, hi hauria més incorporacions. 

El Madrid ja ha presentat Fran García, Brahim Díaz i Jude Bellingham, que serien, amb Joselu, les quatre cares noves de l'equip de cara a la pròxima temporada, si ens atenim a les paraules de Florentino en una escena que s'ha fet viral.  

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut