Vitor Roque celebra el seu primer gol amb el Barça
Vitor Roque celebra el seu primer gol amb el Barça (Europa Press)
Barça

Flick torna l'esperança a Vitor Roque

La marxa de Xavi Hernández obre les portes a un escenari nou per al brasiler, segons el seu representant

Redacció Esport3Actualitzat

Fumata blanca a les oficines del Camp Nou. Després del serial de Xavi Hernández, el Barça té nou entrenador. Hansi Flick firma pel Barça per dues temporades. L'arribada de l'alemany ha capgirat la situació d'alguns jugadors de la plantilla actual. Sergi Roberto no ha renovat una temporada més i la seva continuïtat està en l'aire.

El nou entrenador confia en Araujo i Frenkie de Jong, dos jugadors que sonaven com a possible venda per millorar la salut econòmica del club. Vitor Roque, però, veu una nova oportunitat. Amb l'egarenc, el futur de Tigrinho estava lluny de Barcelona.

En una entrevista a Radio Marca, el representant de Vitor Roque André Cury ha afirmat que "amb el nou entrenador comença de zero". Al seu torn, admet que "no coneix molt bé Flick".

Demana paciència i minuts

El representant del brasiler ha comparat la situació actual del jugador amb els primers anys de Vinícius al Reial Madrid. També ha dit que "Vitor Roque esperava més minuts amb Xavi."

"Davant té un jugador de talla mundial com Lewandowski, a Vini li ha costat dos anys adaptar-se".

Contradiu Xavi Hernández

El terrassenc va defensar en roda de premsa que "la intenció no era que Vitor Roque vingués al desembre". "El pla era que es quedés allà (el Brasil) i continués creixent. Es va obrir l'opció amb les lesions de Gavi i Balde", va contextualitzar.

Unes declaracions que Cury ha negat, al·legant que en l'últim mercat de fitxatges d'estiu ja el volia, i sí que va parlar amb el jugador.

"No és veritat que Xavi volgués el jugador per al desembre. El volia fins i tot abans. Per al juliol, i no el van deixar venir. Insisteixo, Xavi li va trucar personalment."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut