Ansu Fati durant l'entrenament d'aquest dilluns
Ansu Fati durant l'entrenament d'aquest dilluns
Barça

Flick recupera a Ansu per a la davantera blaugrana: apunta al Girona

Aquest matí, el Barça ha tornat als entrenaments amb la novetat d'Ansu Fati. El davanter del planter ja ha fet una part de la sessió amb el grup i apunta a la convocatòria per al partit a Girona

Xavi LemusActualitzat

Hansi Flick ha engegat la setmana, pel que fa als entrenaments, amb una bona notícia. Aquest matí Ansu Fati, que fins ara s'entrenava al marge de l'equip, ja ha fet una part de la sessió amb el grup. El davanter del planter, que ha estat baixa per culpa d'una fascitis plantar des de finals de juliol, veu com ara s'acosta al final del tunel.

Ansu havia començat la pretemporada amb bones sensacions, i el tècnic alemany confiava a recuperar la seva millor versió en el seu retorn a la disciplina blaugrana després d'una estada grisa al Brighton. Però la lesió al peu va fer que es perdés la gira pels Estats Units i el començament d'aquesta temporada.

 

L'objectiu és rebre l'alta mèdica de cara a la convocatòria del pròxim cap de setmana en la visita a Montilivi. El 10 blaugrana vol recuperar el protagonisme i deixar enrere un historial mèdic que ha frenat una progressió que apuntava ben amunt.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut