Flick i Lewandowski, en un partit de Champions el 2009 al camp de l'Estrella Roja
Flick i Lewandowski, en un partit de Champions el 2009 al camp de l'Estrella Roja (Europa Press)
Barça

Les xifres que demostren l'èxit de la parella Flick-Lewandowski

Especialment bé els va anar junts la temporada 2020-21, en què el davanter va fer 41 gols en 29 partits

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick ha estat anunciat aquesta mateixa setmana de manera oficial com el successor de Xavi Hernández a la banqueta del Barça la temporada que ve. D'aquesta manera es tancava un serial que havia tingut gairebé dues setmanes l'anterior tècnic terrassenc a l'espera de saber si seria o no l'escollit per conduir el Barça de la campanya 2024-25.

Amb Flick a la banqueta poden canviar les preferències de quins jugadors marxen i quins ens queden al vestidor blaugrana: és el cas de Vítor Roque, que podria comptar ara amb el suport del tècnic alemany.

Un altre dels jugadors amb futur incert amb Xavi era Robert Lewandowski. Tot i no tenir garantida la seva continuïtat amb Xavi, el polonès va tenir paraules d'agraïment per a l'egarenc"Xavi m'ho ha fet tot més fàcil"


Lewy es retroba amb un vell conegut

Hansi Flick i Robert Lewandowski van funcionar com una bona dupla les dues temporades que van coincidir junts al Bayern de Múnic --la 2019-20 i la 2020-21--, segons les dades que ha recopilat el FC Barcelona.

Amb l'alemany com a entrenador, Lewy va aconseguir ni més ni menys que 83 gols en 71 partits (1,16 gols per partit). Especialment bé li va anar la segona temporada junts, la 20-21, en què el davanter va fer 41 gols en 29 partits. Aquesta mitjana no solament li va valdre el títol de màxim golejador de la temporada, sinó el del futbolista amb més gol a la Bundesliga de tot el segle XXI.

Lewandowski, amb el trofeu de màxim golejador de la temporada 2020-21, amb forma de canó
Lewandowski, amb el trofeu de màxim golejador de la temporada 2020-21 (Europa Press)

 

Retrobament també amb Ter Stegen i Gundogan

Al Barça, Flick també es retrobarà amb dos coneguts de la selecció alemanya, Gundogan i Ter Stegen.

Amb el porter del Barça, l'ha tingut sota pals en deu ocasions, sempre com a titular. Gundogan també ha estat una peça clau per a l'entrenador alemany, amb 19 partits juguats, 16 dels quals com a titular i un balanç de 9 victòries, 6 empats i 4 derrotes.

ARXIVAT A:
LewandowskiHansi Flick
Anar al contingut