Hansi Flick, durant la lliga
Hansi Flick, durant la lliga (Reuters)
BARÇA

Flick es retrobarà amb el Bayern

El Bayern de Múnic i el Borussia Dortmund seran, sobre el paper, els rivals més complicats del Barça a la lligueta de la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

Bayern de Múnic, Atalanta, Young Boys i Brest, a casa. Borussia Dortmund, Benfica, Estrella Roja i Mònaco, a fora. Aquest és el resultat del sorteig de la lligueta de la Champions en clau Barça. 

La visita del Bayern serà el partit més atractiu dels que es disputaran a Barcelona. Serà un clàssic del futbol europeu que tindrà el retrobament de Hansi Flick amb el seu exequip com a gran atracció. Neuer, Kane, Musiala o Davies són només alguns dels noms que configuren una plantilla de gran qualitat i una de les favorites per guanyar la competició. Un dels futbolistes que ha compartit més hores de vestidor amb Flick és Thomas Müller, "emocionat" per aquest enfrontament entre els culers i els bavaresos.

També passarà per l'estadi barcelonista l'Atalanta, l'actual campió de l'Europa League. L'equip de Gasperini va caure a la final de la Supercopa contra el Reial Madrid, però durant una bona estona va plantar cara als d'Ancelotti. 

El Young Boys de Suïssa i el Brest francès seran els altres dos equips que visitaran Montjuïc. Sobre el paper, dos rivals molt assequibles. El Brest, com el Girona, debuta a la màxima competició europea.

De les sortides, la del Borussia Dortmund és a priori la més complicada per als culers. El mur del Signal Iduna Park intimida qualsevol visitant. Futbolísticament, però, les sortides de jugadors com Sancho o Füllkrug li han restat potencial. Nuri Sahin és l'entrenador dels alemanys, en substitució de Terzic, de qui era assistent. 

També serà exigent el desplaçament a Lisboa per jugar contra el Benfica. Catalans i portuguesos ja van quedar emparellats a la fase de grups de la temporada 21-22. El Barça no va passar de l'empat a zero al Camp Nou i va caure de manera contundent (3-0) a Da Luz. Al Benfica encara hi juga l'exmadridista Ángel Di María.

A l'estadi Rajko Mitic de Belgrad el Barça també hi trobarà un gran ambient. Els de Hansi Flick són en teoria superiors a l'Estrella Roja, però el petit Maracanà serà una bona prova de foc per al nou projecte blaugrana. En canvi, l'atmosfera serà molt menys hostil a l'estadi Lluís II de Mònaco, on els visitants gairebé tenen la sensació de jugar en terreny neutral. Al Gamper, però, el conjunt del Principat ja va deixar clar el seu potencial i va superar el Barça per 0-3. 

Aquesta nova lliga de la Champions començarà el 17 de setembre i acabarà l'última setmana de gener. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut