Gavi, molt endollat en el primer entrenament (FCB)
Barça

Gavi, molt endollat en el primer entrenament de Flick amb el Barça

Segon dia d'activitat del primer equip del Barça, i avui, debut de Hansi Flick al camp d'entrenament amb un Gavi que s'ha exigit al màxim per accelerar la seva posada a punt

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick ha dirigit avui el seu primer entrenament amb el Barça. Després de les revisions mèdiques, els jugadors que no han anat a l'Eurocopa ni a la Copa Amèrica s'han posat a les seves ordres.

Finalment, ahir es van completar tots els exàmens mèdics, i es va deixar per a avui el primer contacte amb la gespa, que serà doble, perquè aquesta tarda hi haurà una nova sessió de treball. De Jong i Balde han continuat el seu procés de recuperació al gimnàs.

 

Flick dirigeix el seu primer entrenament (FCB)

El tècnic blaugrana comença a preparar la gira pels Estats Units, que començarà el 30 de juliol amb tres partits. El primer partit serà contra el Manchester City a Orlando; el 3 d'agost, el clàssic amb el Reial Madrid a Nova Jersey i el partit contra l'AC Milan, el 6 d'agost a Baltimore. Tots tres en directe per TV3.

Gavi, a totes

A Gavi se l'ha vist molt endollat en el primer entrenament amb el Barça de Flick. El blaugrana ha dut a terme un entrenament exhaustiu damunt la gespa a les ordres del nou tècnic. El blaugrana s'exigeix al màxim per estar a punt al més aviat possible per incorporar-se de seguida als onzes blaugranes.

 

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut