Flick, amb cara de preocupat al Sadar
Flick, amb cara de preocupat al Sadar (EFE)
Barça

Flick defensa les rotacions: "He de tenir cura dels jugadors, són la meva responsabilitat"

L'alemany vol redreçar el camí del Barça a Europa, davant del pròxim partit, dimarts amb Young Boys

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha tret la primera derrota en lliga de la temporada, al Sadar per 4-2, en un partit en què Hansi Flick ha fet moltes rotacions. Davant d'aquesta situació, l'entrenador del Barça ha acceptat la seva responsabilitat, però s'ha mostrat convençut que això és el que havia de fer donada la gran quantitat de partits que han de disputar:

"No ha estat el millor partit, hem fet errors a la primera part, no és normal que juguem així. És cert que hem fet molts canvis a l'equip. Hi ha tants partits, i els  jugadors han de jugar tants minuts... que els jugadors, els he de cuidar, són la meva responsabilitat. Si en voleu un culpable soc jo. Però estem en el bon camí, dimarts tenim un partit importantíssim a la Champions, veurem l'altra cara del nostre equip."

El Barça aquesta temporada només havia perdut fins ara en partit oficial, havia estat a la Champions, on va caure fa 10 dies a Mònaco (2-1). L'alemany vol redreçar el camí del Barça a Europa: "Tothom vol jugar la Champions, és una cosa bona de jugar i de veure. Cal que guanyem i aconseguim els tres punts, que són molt decisius, i el Young Boys té un bon equip". 


Mira el resum de l'Osasuna-Barça (4-2)

Anar al contingut