Champions League

Festival del Bayer Leverkusen a Rotterdam (0-4)

L'equip alemany, que entrena Xabi Alonso, ha debutat amb una contundent victòria al camp del Feyenoord

Xabi Alonso no podia tenia una millor estrena en la Champions com a entrenador. I és que el Bayer Leverkusen ha estat una piconadora a l'estadi De Kuip davant del Feyenoord, el pròxim rival del Girona en la competició. El conjunt alemany s'ha mostrat molt superior des del començament i ja en el minut 5 ha obert el marcador. Després d'una recuperació, Florian Wirtz ha marcat el 0-1 amb un xut ajustat al pal.

L'equip neerlandès, que ha vist com l'àrbitre li anul·lava un gol en el minut 9, no ha pogut aturar el bagatge ofensiu del Bayer que ha augmentat la diferència amb tres gols més en aquesta primera meitat. En el minut 30, una passada sense mirar de Boniface l'ha recollit Frimpong i la seva centrada l'ha enviat Grimaldo al fons de la xarxa (0-2). Wirtz, que debutava també en la Champions, ha tornat a marcar en el minut 36 (0-3) després d'una nova centrada de Frimpong. I a un minut pel descans, ha arribat el 0-4, després d'un autogol del porter Timon Wellenreuther.

A la segona part ja no hi ha hagut més gols, però era tanta la confiança dels jugadors de Xabi Alonso que han buscat ampliar l'avantatge amb dos xuts de vaselina des de gairebé el mig del camp a càrrec de Boniface, primer, i Grimaldo, més tard, que no han trobat el camí de la porteria davant dun rival a qui el col·legiat ha tornat a anul·lar un altre gol per fora de joc. En les files del Bayer, l'exmigcampista del Girona, Aleix Garcia, ha jugat els últims vint minuts del partit.