Barça

Ferran Torres parla de Guardiola i Xavi: "És una bogeria..."

El futbolista del Barça ha explicat com són com a entrenadors en una entrevista a The Wild Project

Redacció Esport3Actualitzat

El futbolista del Barça Ferran Torres ha concedit una àmplia entrevista a The Wild Project en què ha repassat la seva trajectòria aquests últims anys. Un dels fragments més sucosos ha estat quan ha parlat dels dos últims entrenadors que ha tingut, Pep Guardiola al Manchester City i Xavi Hernández al FC Barcelona. Les seves respostes no tenen pèrdua.

El valencià s'ha desfet en elogis cap a Guardiola.

"És una bogeria --com planifica els entrenaments--. De les 24 hores que té el dia, en 27 està mirant futbol i millorant. El que més m'ha impressionat és que en les xerrades abans dels partits et diu el que passarà: tu posa't aquí, que el teu company estarà allà, i llavors l'hi donaràs. I després passava! El pitjor és que passava!"

I també ha opinat sobre Xavi, de qui ha dit que li agrada collar els jugadors perquè millorin i que és "perfecte" per al Barça.

"Li agrada collar el jugador perquè per treure la millor versió del futbolista ho necessites. Segueix molt la filosofia del Pep, de Luis Enrique i de l'escola Barça... És un entrenador perfecte per al Barça. A poc a poc està canviant el sistema, perquè el futbol va evolucionant constantment. Sobretot, les ganes que té de millorar, sempre pensa què pot fer per ajudar el futbolista."

"Ara òbviament ens està esbroncant perquè no estem jugant al nostre millor nivell. Però també ens transmet tranquil·litat perquè la temporada és molt llarga, això és una carrera de fons i no un esprint."

El davanter blaugrana també ha recordat com va ser la seva sortida del City rumb al Barça, i el que li va dir Guardiola.

"Quan li vaig dir que em volia el Barça, em va dir que no podia dir que no. És el meu equip, em va dir, el meu Barça. Mentre els dos equips estiguin d'acord, pots marxar. El Barça és el Barça."

 

ARXIVAT A:
GuardiolaXavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut