Ferran Torres
Ferran Torres en el moment de la celebració del gol (Reuters)
Lliga Europa

Ferran Torres juga i marca sense escut

El davanter ha jugat la segona part sense l'escut a la samarreta, una imatge poc habitual en el futbol professional, però el jugador ha acabat el partit desconsolat per les oportunitats fallades

Redacció Esport3Actualitzat

El VAR ha estat protagonista en l'acció de l'empat a un del Barça. El col·legiat del partit ha aturat la jugada del Nàpols per revisar l'acció i assenyalar la pena màxima. Ferran Torres ha estat l'encarregat de transformar el penal i posar la igualada a l'electrònic. L'anècdota, però, ha arribat quan el davanter ha celebrat el gol, i és que Torres no lluïa l'escut a la samarreta del Barça.

Minuts més tard, el FC Barcelona ha fet una piulada al seu compte de Twitter on mostrava una clara imatge del jugador sense l'escut ni tampoc el logo de Nike al pit.

Torres, desconsolat

El davanter del FC Barcelona s'ha mostrat desconsolat al final del partit. Un cop el col·legiat del partit ha assenyalat el final del duel contra el Nàpols, Torres s'ha tapat la cara amb la samarreta per la gran quantitat d'oportunitats que ha deixat escapar a la segona part. El capità del Barça, Sergio Busquets, ha estat un dels primers que s'ha acostat per donar suport al seu company.

Carles Puyol, des de la distància, ha estat un altre dels que ha volgut donar ànims al blaugrana. L'excapità ha enviat un missatge a les xarxes socials afirmant que Ferran Torres donarà moltes alegries al Barça. A més, el mateix club també ha fet una piulada afirmant que ningú dubta de Ferran Torres.

Anar al contingut