Ferran Torres celebra un gol amb la samarreta del Barça
Ferran Torres celebra un gol amb la samarreta del Barça
barça

Ferran Torres desvela els seus plans de futur davant l'interès del Newcastle

Al valencià, escollit MVP de l'últim partit de la "roja", li queden tres anys de contracte amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

L'estiu blaugrana és un gran interrogant amb moltes carpetes per resoldre, un d'ells l'expedient Ferran Torres. No obstant, el de Foios ha volgut acabar amb totes les especulacions des de la concentració de l'Eurocopa. Torres, que està passant uns bons dies després de ser escollit l'MVP de l'Espanya-Albània, un reconeixement que ha revestit la seva mentalitat de ferro, ha assegurat a RAC1: "La temporada vinent em quedaré al Barça".

Al Tauró, com s'autodenomina, no li cal esperar a comprovar si encaixa amb el nou tècnic Hansi Flick per afirmar que romandrà al Camp Nou: "No és només que vull quedar-me aquí, sinó que em quedo". Al valencià li queden tres anys de contracte, però hi ha dos factors que abonen els rumors d'un possible final d'etapa a Can Barça.

D'una banda, el seu protagonisme ha anat minvant des de la seva arribada el gener del 2022 procedent del Manchester City a canvi de 55 milions més variables. De fet, la mitja temporada del seu debut consta com el curs en què ha acumulat més minuts: 2.063. Més que els 1.911 de la 22-23 i els 2.015 de la recent 23-24, marcada negativament per la lesió al bíceps femoral que li va fer perdre's dos mesos i escaig de la segona volta.

En benefici de Torres, cal reconèixer que la seva mitjana golejadora s'ha mantingut en dinàmica ascendent: 7, 7 i 11 gols que enguany l'han situat en el tercer lloc del pitxitxi intern de l'equip entrenat fins ara per Xavi. Unes xifres que han cridat l'atenció d'un dels nous rics d'Europa, el Newcastle. L'interès del setè de la Premier League és el segon factor que en les últimes setmanes ha alimentat el possible canvi d'aires de Torres. Es parla d'una oferta de 15+5, però l'internacional no en vol sentir a parlar.

Anar al contingut