Ferran Jutglà i Gavi
Jutglà i Gavi celebrant els seus respectius gols (@FCBarcelona)
Barça

Ferran Jutglà i Gavi s'estrenen com a golejadors amb el Barça

Els dos joves blaugranes han estat protagonistes amb dos gols a la primera part contra l'Elx al Camp Nou

Àlex ÁvilaActualitzat

Ja ho va dir Xavi a la roda de premsa posterior al partit contra l'Osasuna: "Sort en tenim dels joves. Estan aguantant l'equip en els moments complicats." Contra l'Elx ha tornat a ser la mateixa història. Si a El Sadar van ser Nico González i Abde els que van fer els seus primers gols amb el Barça, aquesta tarda han estat Ferran Jutglà i Gavi.

El Barça ha sortit al duel en mode piconadora i a la primera acció del partit Ferran Jutglà ja havia inaugurat el marcador. El gol, però, ha estat anul·lat per fora de joc.

El jove blaugrana, titular per primera vegada amb el primer equip del Barça, ha tornat a ser protagonista minuts més tard. A la sortida d'un córner, el davanter ha saltat més que ningú per rematar l'esfèrica a l'interior de la porteria de l'Elx. Així s'ha estrenat el jugador de Sant Julià de Vilatorta com a golejador del FC Barcelona.

Dos minuts després, Gavi ha fet una autèntica jugada de geni per fer el segon de la tarda. Control d'esperó del migcampista, que marxa del seu defensor, i encara la defensa plantant-se sol a la frontal de l'àrea. Una gran definició de l'andalús li ha permès inaugurar el seu compte golejador amb el Barça.

Resum del Barça-Elx (3-2) 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut