Ferran Jutglà amb la samarreta del seu nou club
Ferran Jutglà amb la samarreta del seu nou club (@ClubBrugge)
Barça

Ferran Jutglà es converteix en nou jugador del Bruges

El conjunt belga incorpora el davanter català fins al juny del 2026 a canvi de cinc milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

Ferran Jutglà ja és jugador del Bruges. Així ho han fet oficial aquest dimecres a la tarda tant el Barça com el conjunt belga. El traspàs del davanter s'ha dut a terme per cinc milions d'euros, i Jutglà ha firmat fins al juny del 2026. El jugador va arribar lliure al Barça B l'estiu passat provinent de l'Espanyol B, i l'entitat blaugrana s'ha reservat un 10% de la plusvàlua d'una futura venda del jugador per part del Bruges.

Va ser el mateix Jutglà qui fa uns dies -després del partit entre Catalunya i Jamaica- va revelar que el seu futur estava lluny del Camp Nou. "El Barça no em vol", va dir el jugador de Sant Julià de Vilatorta. Ara, i amb 23 anys, podrà disposar de minuts en un equip que jugarà la Lliga de Campions. L'osonenc s'ha acomiadat del club blaugrana amb un comunicat a Instagram.

L'allau de lesions a la davantera va propiciar el debut de Jutglà amb el primer equip del Barça de la mà de Xavi. En total va jugar vuit partits oficials, en els quals va marcar dos gols. Al Barça B, ha signat una temporada espectacular, amb 19 dianes i sis assistències en els 32 partits que ha jugat. 

 

L'Espanyol també en surt beneficiat

Ferran Jutglà va ser jugador de les categories inferiors de l'RCD Espanyol entre el 2012 i el 2021, temps en què va estar cedit al Sant Andreu i al València Mestalla. Després de la seva venda al Bruges, el conjunt blanc-i-blau ingressarà 200.000 euros aproximadament pels drets de formació. Una normativa de la FIFA que obliga a cobrar el 5% de l'operació de traspàs al club que va formar el jugador entre els 12 i els 23 anys. 

Ferran Jutglà celebrant un gol amb l'Espanyol B
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut