Pablo Álvarez torna al Palau (FCB)
Hoquei patins

Ferran Font i Pablo Álvarez, primers fitxatges del nou cicle del Barça

El davanter osonenc torna a l'OK Lliga després de guanyar fins a tres Champions amb l'Sporting de Portugal i Álvarez torna al Palau després de l'etapa a Portugal

Redacció Esport3Actualitzat

Ferran Font s'ha convertit en un dels grans golejadors de l'hoquei continental i és el primer reforç del Barça per començar un nou cicle. Anunciat David Cáceres com a nou entrenador en substitució d'Edu Castro, ara toca cobrir amb garanties les baixes significatives que registra la plantilla. I no serà fàcil: Pau Bargalló i Joao Rodrigues marxen a Portugal i Sergi Panadero es retira.

El primer reforç anunciat de la nova etapa és de primer ordre en l'aspecte golejador. Ferran Font és nou jugador blaugrana per a les 2 pròximes temporades. El davanter osonenc ve de l'Sporting de Portugal, on ha anotat 230 gols en 280 partits, i on ha guanyat fins a tres Lligues de Campions -entre elles, l'última- i dues Lligues portugueses en 6 temporades. Font, de 27 anys, va debutar a l'OK Lliga amb el Vic encara en edat juvenil i allà ja va mostrar la seva facilitat anotadora.

Pablo Álvarez torna al Palau

Un dia després, aquest dissabte, el Barça ha anunciat el segon fitxatge: l'argentí Pablo Álvarez. Un vell conegut del Palau torna a Barcelona procedent del Benfica on hi ha disputat les últimes tres temporades.

El de San Juan es va consolidar com un dels millors golejadors de l'època i va fer uns números històrics. Conegut com el "màgic Pablito" aportarà experiència i gols a l'equip de David Cáceres.

Anar al contingut