Fermín López, en una imatge recent
Fermín López, en una imatge recent a l'inici de la temporada (Europa Press)
Barça

Fermín López torna a lesionar-se; en té per a tres setmanes

El jugador només ha pogut disputar 57 minuts a la lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Fermín ha tornat a lesionar-se. El jugador tornava de tres setmanes fora de l'equip per una lesió muscular al recte anterior de la cuixa esquerra. Aleshores es va lesionar amb la selecció espanyola sub-21 durant la concentració per l'aturada internacional.

Ara, el jugador pateix la mateixa lesió muscular, però a l'altra cama, al recte anterior de la cuixa dreta i en tindrà per a tres setmanes

Aquesta situació amb Fermín pot fer recordar als més pessimistes la situació de Pedri fa tres anys. El canari també va jugar l'Eurocopa i els Jocs Olímpics i, posteriorment, va enllaçar una lesió rere una altra, fet que l'ha frenat de manera constant les dues últimes temporades.

Fermín no ha tingut vacances, aquest estiu. Es va incorporar a la selecció absoluta per a la concentració de l'Eurocopa pocs dies després de l'última jornada de LaLiga. I tot just després va enllaçar amb els Jocs Olímpics. Es va perdre la primera jornada de Lliga i només ha jugat 57 minuts en els tres partits següents... Després han arribat les dues lesions seguides.

Anar al contingut