L'emotiu detall de Fermín López amb els seus pares

El jugador blaugrana s'ha confessat en una entrevista en exclusiva a TV3
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurocopa 2024

Si fa un any, abans de debutar amb el Barça en l'amistós de pretemporada contra l'Arsenal, algú li hagués dit a Fermín López que acabaria el curs futbolístic disputant l'Eurocopa i els Jocs Olímpics, l'hauria pres per boig. Però el que veritablement és una bogeria és el que ha aconseguit el jove d'El Campillo (Huelva), que no ha deixat de sorprendre tothom.

Des de ben petit, Fermín va revolucionar la tranquil·litat de la vida familiar pels seus progressos futbolístics, primer al planter del Betis i des del 2016 a La Masia. Els seus pares es van sacrificar perquè ho tingués tot per jugar a futbol. Ara que és professional, el seu màxim orgull ha estat intentar recompensar-los.

En una entrevista a TV3, des de la concentració de Donaueschingen (Alemanya), Fermín explica que els seus pares deixaran de treballar i es traslladaran a viure a Barcelona.

"Aquest últim any m'ha canviat molt la vida. He passat moments durs, però he treballat molt per arribar fins aquí. Els meus pares han patit molt per mi, així que els vaig dir que em faria molta il·lusió que deixessin de treballar i vinguessin a Barcelona. S'ho mereixen. Per a ells va ser una alegria, però per a mi també, ja que és com un somni."

En el tercer partit de la fase de grups, Fermín va debutar en una Eurocopa, però no serà aquesta l'última competició que disputi abans d'anar-se'n de vacances. Santi Denia l'ha inclòs en la llista per als Jocs Olímpics de París. Una convocatòria no exempta de polèmica, després de tots els problemes que va arrossegar la doble cita en Pedri González, ara fa tres estius. Fermín tranquil·litza tothom.

"Pedri ho ha passat molt malament, però va tenir mala sort. No a tothom li passa que per doblar es lesioni. Jo he treballat molt físicament per estar bé aquests mesos. Crec que físicament estaré bé. No puc rebutjar anar als Jocs: des del club m'han mostrat el seu suport perquè hi vagi."

Aquest divendres, el futbolista blaugrana vol seguir sumant èxits, amb un triomf contra Alemanya que classifiqui la selecció de Luis de la Fuente per a les semifinals de l'Eurocopa.

 

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut