Barça

Fermín i Cubarsí, a la llista per als Jocs Olímpics

El migcampista andalús fa doblet amb l'Eurocopa en una nòmina amb set catalans, tres jugadors del Barça, un del Girona i un de l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

La voluntat del Barça que els seus jugadors no repetissin a l'Eurocopa i als Jocs Olímpics no s'ha complert en el cas de Fermín López. El migcampista andalús, que va debutar amb l'absoluta dilluns passat en el partit del torneig continental contra Albània, ha estat inclòs pel seleccionador Santi Denia a la llista de 22 jugadors convocats (18 + 4 reserves) per al torneig de futbol dels Jocs de París. 

Fermín repeteix en una llista on també hi ha Pau Cubarsí, descartat a última hora de l'Eurocopa, i Eric Garcia, que ja va guanyar la plata olímpica a Tòquio 2021 i aspira a penjar-se una segona medalla. Com Fermín, també Álex Baena (Vila-real) fa doblet aquest estiu.

 

La nòmina de Santi Denia inclou set jugadors catalans: els porters Arnau Tenas (PSG) i Joan Garcia (Espanyol); els defenses Marc Pubill (Almeria), Pau Cubarsí i Eric Garcia (Barça), i els migcampistes Adrián Bernabé (Parma) i Sergio Gómez (Manchester City).

A més, també és a la llista el lateral del Girona Miguel Gutiérrez. A més, l'afició gironista estarà molt pendent d'Abel Ruiz, que està a punt de convertir-se en nou davanter de l'equip i que també viatjarà a París. 

El torneig olímpic es disputarà entre el 24 de juliol i el 10 d'agost. La selecció espanyola, que jugarà la primera fase entre París i Bordeus, es trobarà a la primera fase amb l'Uzbekistan, Egipte i la República Dominicana.

  

ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsPau Cubarsí
Anar al contingut